Kleding

Clubtenue voor alle leden 

’t Spandersbosch streeft naar een herkenbare en krachtige uitstraling voor alle teams. Een goed gekleed team voelt zich één en sterk en draagt bij aan een positief beeld van de club. Zoals vastgelegd in ons Huishoudelijk Reglement is het voor alle leden verplicht ons officiële clubtenue te dragen tijdens wedstrijden op het veld of in de zaal.

Een special design shirt

Sinds het seizoen 2019-2020 spelen al onze eerste teams (senioren en jeugd) in nieuwe shirts. Inmiddels is de rest van de club aan de beurt. Veel leden hebben het nieuwe shirt al, voor de overigen is het in het nieuwe seizoen ook verplicht. Het shirt is gemaakt van soepele Climatec stof en heeft een sportieve raglanmouw voor optimale bewegingsvrijheid. Om het shirt mooi te houden mag het maximaal op 40 graden worden gewassen. Het liefst binnenstebuiten. Stop het NOOIT in de droogtrommel en strijk het niet!

Thuistenue 

Shirt: Reece special design, Rok: Reece Fundamental skort, Broek: Reece Legacy short, Sokken: Reece

 

Ons tenue kan worden gekocht bij Jumbo Hockey in Bussum. Voor teambestellingen van het shirt geldt vanaf 8 stuks een kortingspercentage van 15%.

Club pak

Reece Core TTS Hoody in unisex & ladies, Reece Core TTS Pant in unisex & ladies

Ook voor teambestellingen van het club pak geldt vanaf 8 stuks een kortingspercentage van 15%. Ook in dit geval kan het voucher niet worden gebruikt.


Uittenue

Bij uitwedstrijden moet de kleur van het shirt en de kousen duidelijk afwijken van het shirt en de kousen van de ontvangende vereniging. Het uittenue van ’t Spandersbosch bestaat uit een wit shirt en witte kousen. Lijnteams spelen in een wit shirt van Innopress en witte kousen van Reece. Voor breedteteams en jongste jeugd is zo'n uittenue niet nodig. 

 Uittenue lijnteams

 Coolpolo unisex & kids & ladies, Sokken: Reece


Verkrijgbaarheid

Het clubtenue is verkrijgbaar bij Jumbo Hockey in Bussum en via de webshop van Reece. Het uitshirt kan worden aangeschaft bij Innopress in Hilversum. Vragen over clubkleding of kortingen? Stuur een mail naar [email protected]

Sponsoring en bedrukking

Het thuisshirt is bedrukt met het logo van ’t Spandersbosch, het logo van Rabobank aan de voorzijde en het logo van Hockey Republic aan de achterzijde. Het uitshirt is bedrukt met het logo van ’t Spandersbosch op de voorzijde en Hockey Republic op de achterzijde. Rugnummers kunnen worden geregeld bij Innopress in Hilversum. Thuisshirt en uitshirt mogen alleen van naam en logo's van de officiële clubsponsoren worden voorzien. Spelersnamen op de shirts zijn ook niet toegestaan voor de jeugdlijnteams en Dames 1 en heren 1. Dit vanwege de uitwisselbaarheid en duurzaamheid van de shirts

Zelf kleding laten sponsoren of bedrukken?

Voorstellen voor extra sponsoruitingen op het tenue of op het club pak moeten ALTIJD voorafgaand gemeld worden bij de sponsorcommissie van ’t Spandersbosch. Wij verzoeken ieder met sponsorplannen deze vooral TIJDIG ter goedkeuring voor te leggen. Meer weten over de regeling voor teamsponsoring? Een teamsponsor aanmelden? Een goed idee inbrengen? Stuur een mail naar [email protected]

 

 

 

 

't Spandersbosch Lustrum 100

Lustrumevenement 100 jaar ’t Spandersbosch

 

 
 
 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren