Kleding

De nieuwe kleding is beschikbaar bij Jumbo Hockey.

SPONSOROVEREENKOMST JUMBO HOCKEY EN REECE

Vanaf verenigingsjaar 2022-2023 heeft ’t Spandersbosch een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten met Jumbo Hockey en Reece voor een periode van 6 jaar. Zij worden hiermee een hoofdsponsor en tevens de exclusieve kledingleverancier van ’t Spandersbosch.

Onderdeel van de sponsorbijdrage uit dit contract is dat Jumbo Hockey en Reece elke drie verenigingsjaren, het Spandersbosch-shirt (het zogenaamde Reece Oranje Thuisshirt) in natura sponsort aan onze vereniging. Het aantal shirts dat in natura wordt gesponsord is gelijk aan het aantal leden van ’t Spandersbosch.

Dit betekent dat vanaf het seizoen 2022-2023 er nieuwe shirts worden geïntroduceerd met nieuwe sponsoruitingen, die onderdeel uitmaken van het standaard Spandersbosch Clubtenue. Uiteraard wil de sponsor dat alle leden volgend seizoen in die nieuwe shirts spelen.

Voor deze nieuwe shirts is een aparte regeling opgesteld en geaccordeerd in de ALV van 31 mei 2022. De shirts worden in natura gesponsord aan de vereniging en worden vervolgens tegen betaling ter beschikking gesteld aan de leden (de leden worden dus eigenaar, maar hoeven niet de volledige uitgave ineens te doen).

’t Spandersbosch heeft hiermee een mooie sponsorovereenkomst voor de periode van 6 jaar. De inkomsten uit deze overeenkomst, waaronder dus de bijdrage voor de shirts maken onderdeel van de totale sponsorinkomsten van ’t Spandersbosch en komen dus ten goede aan de hele vereniging.

In deze FAQ’s geven wij antwoord op de vragen rondom deze regeling, kleding in het algemeen en sponsoring van kleding. Mocht je vraag en/of antwoord er niet tussen staan, neem dan contact op met de kledingcommissie van ’t Spandersbosch: [email protected]

REGELING ORANJE THUISSHIRT

Welke regeling geldt er voor het Oranje Thuisshirt?

De regeling (‘Regeling Clubtenue’) zal gelden voor alle leden van ‘t Spandersbosch, met uitzondering van Ereleden, Leden van Verdienste, Verenigingsleden, Trimleden, spelers van Heren 1, speelsters van Dames 1 en Funkeys.

De leden waarvoor deze regeling geldt betalen vanaf het startjaar (seizoen 2022-2023) in drie jaar (cyclus 1: 2022-2023, cyclus 2: 2025-2026) het officiële Spandersbosch-shirt (Reece Oranje Thuis shirt) af en krijgen het na drie jaar in eigendom. Dit geldt ook voor de vaste keepers die onder deze regeling vallen, zij kunnen kiezen voor een Reece keepershirt, maar ook voor het Oranje Thuisshirt.

Vergoeding cyclus 1: 2022-2025

De vergoeding bedraagt € 14,95 per verenigingsjaar. Gebaseerd op de huidige prijs (2022) van het Oranje Thuisshirt van € 44,95. De vergoeding wordt door de vereniging in rekening gebracht.

Leden die onder deze regeling vallen en die lid worden in het 2e of 3e jaar in een cyclus betalen een additionele eenmalige kledingbijdrage van in het 2e jaar € 14,95, of in het 3e jaar € 29,90 (prijzen zijn gebaseerd op de huidige prijs (2022) van het Oranje Thuisshirt).

Leden die onder deze regeling een Spandersbosch-shirt hebben verkregen maar tussentijds het lidmaatschap beëindigen per het 2e of 3e jaar van een cyclus, zijn per het 2e jaar een vergoeding verschuldigd van € 29,90 en per het 3e jaar een vergoeding van € 14,95 (prijzen zijn gebaseerd op de huidige prijs (2022) van het Oranje Thuisshirt).

Deze regeling is goedgekeurd tijdens de ALV van 31 mei 2022.

Waar kan ik het Reece Oranje Thuisshirt ophalen?

Leden die onder Regeling Clubtenue vallen kunnen vanaf het begin van het verenigingsjaar, danwel zoveel eerder als de vereniging dit aankondigt, het Reece Oranje Thuisshirt op vertoon van lidnummer, voornaam en achternaam ophalen bij Jumbo Hockey (Sint Vitusstraat 17 te Bussum).

Een uitzondering is er voor de eerstelijnsteams. Zij bestellen de shirts via de teammanager. De maatvoering van de shirts is hetzelfde als de oude shirts.

Voor nieuwe leden die onder deze regeling vallen geldt hetzelfde als voor bestaande leden, echter dienen zij bericht af te wachten van de ledenadministratie dat het nieuwe lidmaatschap is doorgegeven aan Jumbo Hockey. De doorlooptijd hiervan is maximaal 6 weken na bevestiging lidmaatschap.

’t SPANDERSBOSCH CLUBTENUE

Wat is het standaard Spandersbosch Clubtenue?

Het standaard Spandersbosch Clubtenue bestaat vanaf het seizoen 2022-2023 uit:

’t Spandersbosch THUIS-Tenue

Dames:
Reece Oranje Thuisshirt met Jumbo Hockey op de mouw.
Reece Skort (navy), Reece Spandersboschsokken. (Navy/Oranje)


Heren:
Reece Oranje Thuisshirt met Jumbo Hockey op de mouw.
Reece Short (navy), Reece Spandersboschsokken. (Navy/Oranje)


(Alleen voor lijnteams en voor Dames en Heren 1 is een rugnummer verplicht)

‘t Spandersbosch UIT-Tenue

Dames:
Reece witte polo (Sheila) voorzien van het Spandersbosch logo
Reece Skort (navy), Reece Spandersboschsokken. (Wit/Oranje)


Heren:
Reece witte polo (Elliot) voorzien van het Spandersbosch logo
Reece Short (navy), Reece Spandersboschsokken. (Wit/Oranje)

 

Is het dragen van het standaard Spandersbosch Clubtenue verplicht?

Het dragen van het standaard Spandersbosch Clubtenue is verplicht tijdens alle door de KNHB georganiseerde competitiewedstrijden, en toernooien tegen andere clubs. Zie ook artikel 2 van het Huishoudelijk Reglement. Voor de Reece witte polo (onderdeel van het UIT-tenue) geldt dat dit wordt aanbevolen, maar niet verplicht is.

NB: Alle UIT-wedstrijden worden in principe in het standaard Oranje THUIS-tenue gespeeld. Alleen als de tegenstander vergelijkbare kleuren draagt, dient een wit shirt gedragen te worden, bij voorkeur de Reece witte polo voorzien van het Spandersbosch logo.

Zijn er speciale verplichtingen voor 1e lijnteams?

Ja, alle spelers die deel uitmaken van een 1e lijnteam (D1, C1, B1, en A1) zijn verplicht om:

1. de Reece witte polo, Sheila (dames) en de Reece witte polo Elliot (heren) voorzien van het Spandersbosch logo aan te schaffen en te dragen bij UIT-wedstrijden tegen clubs die in oranje en/of rood spelen; en

2. het Reece trainingspak aan te schaffen en te dragen dat bestaat uit:

Reece Cleve TTS Hooded Full zip
Reece Icon TTS pants

 

Mag ik nog oude Spandersboschshirts, -broeken of -sokken dragen?

Tijdens competitiewedstrijden en toernooien mag alleen nog het Clubtenue, zoals hierboven beschreven en getoond, gedragen worden. De oude shirts mogen natuurlijk wel gebruikt worden tijdens trainingen.

Waar kan ik het Spandersbosch Standaard Clubtenue aanschaffen?

Het Spandersbosch Standaard Clubtenue kan aangeschaft worden bij:

Jumbo Hockey te Bussum (Sint Vitusstraat 17 te Bussum)

Via de website van Jumbo Hockey.

Uitzondering hierop vormt het Reece Oranje Thuisshirt, waar een aparte regeling voor geldt.

OVERIGE KLEDING EN KORTING

Kunnen we teamhoodies bestellen?

Ja, teamhoodies van het merk Reece kunnen in vijf verschillende kleuren besteld worden bij Jumbo Hockey. Indien je als team een order plaatst, krijg je 30% korting op de bestelling.

(Jr. minimaal 8 stuks, Sr. Minimaal 11 stuks)


Mogen hoodies ergens anders besteld worden?

Ja dat mag, maar dat geniet niet onze voorkeur. Mocht je als team toch overwegen om hoodies via andere kanalen aan te schaffen, dan mogen deze hoodies niet voorzien worden van het Spandersbosch logo.

Zijn er kortingsafspraken gemaakt met Jumbo Hockey?

Ja, bij teambestellingen vanaf 8 stuks (voor jeugdteams) en 11 stuks (voor senioren teams) krijg je 30% korting.

Moeten het 8 dezelfde artikelen zijn om 30% korting te krijgen?

Nee, in het contract is opgenomen 8 stuks, dus dit kunnen verschillende artikelen zijn.

Kunnen we teamjasjes bestellen?

Ja, de jongste jeugd (tot en met E8-tallen) kan teamjasjes bestellen via Innopress te Hilversum (zie hiervoor het bestelformulier). Teamjasjesbestellingen lopen via de coach of teammanager en gaan buiten de kledingcommissie om. De teamjasjes voor de jongste jeugd zijn geen onderdeel van het exclusieve contract met Reece en mogen dus wel ‘t Spandersboschlogo bevatten.

OUDE KLEDING

Wat te doen met oude kleding?

Oude clubtenues mogen niet meer gedragen worden tijdens officiële wedstrijden, maar kunnen wel nog voor trainingen gebruikt worden.

Leden kunnen binnenkort oude kleding deponeren in de kledingcontainer op ’t Spandersbosch. Deze container wordt in de komende periode geleverd door Reece, het Leger des Heils en Reshare. De ingezamelde kleding wordt door het Leger des Heils gesorteerd om het opnieuw te gebruiken (recycling dus). Voor elke kilo ingezamelde kleding ontvangt ’t Spandersbosch een vergoeding.

Mag er ook andere kleding in de kleding container bij ‘t Spandersbosch?

Ja, in de container mag ook andere kleding gedeponeerd worden.

ALGEMEEN KLEDINGSPONSORING

Per seizoen 2022-2023 is Jumbo Hockey / Reece de exclusieve leverancier van hockeykleding voor ’t Spandersbosch voor de periode van 6 jaar. Dit betekent dat ’t Spandersboschlogo alleen gebruikt mag worden op kleding van Reece (met uitzondering van de teamjasjes voor de jongste jeugd).

Mogen we teamkleding bedrukken met de naam en/of logo van een team-sponsor?

Ja, waarbij ’t Spandersboschlogo alleen gebruikt mag worden op kleding van Reece. Daarnaast geldt dat, indien ’t Spandersboschlogo gebruikt wordt, de sponsor een bijdrage per team aan de club dient over te maken. Bij een waarde tot en met €2.500 bedraagt dat €250 EXCL. BTW per team en bij een waarde tussen €2.501 en €5.000 bedraagt dat €500 EXCL. BTW per team. Uiteraard komen deze gelden ten goede aan de gehele vereniging.

BESTELFORMULIEREN

Clubtenue bestelformulier

Teamjasjes bestelformulier

 
 
 
 

Activiteiten kalender

22-7 Nationale Sportkampen

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren