Sponsoring algemeen

Club met rijke traditie

Zoals beschreven op de Homepage, is ‘t Spandersbosch – ‘Spabo’ – een club met een rijke traditie. Ontstaan in 1994 na het samengaan van BeFair (1922) en Kameleon.

Midden in de samenleving, met een grote achterban in zowel Hilversum als Bussum. Groots in het Gooi, een hechte club met inmiddels meer dan 1500 leden.

Onderscheidend vermogen

Betrokkenheid en gezelligheid zijn de uitgangspunten voor onze vereniging, die tevens de basis-waarden vormen. Een club die binding creëert, een thuis voor de jeugd, ouders, senioren, veteranen en oud-leden.

De organisatie van toernooien, evenementen en andere initiatieven wordt dan ook merendeels ingevuld door de leden zelfDe club is volop in beweging en zal binnenkort kunnen beschikken over een volledig vernieuwd clubhuis.

't Spandersbosch staat voor hockey op alle niveau’s: lokaal, regionaal en landelijk. Echter altijd met de nodige ambitie: Prestatie-hockey gevoed vanuit de breedte.

Mogelijkheden voor uw bedrijf

De leden vormen samen met de ouders en bezoekers van ons complex een interessante en goed te bereiken doelgroep. Een doelgroep met een sportieve insteek, een brede sociaal-culturele interesse, en een bovengemiddeld besteedbaar inkomen,

Om hen effectief en efficient te kunnen bereiken bieden wij diverse opties, op zowel het complex zelf, in het vernieuwde clubhuis alsook tijdens de toernooien en evenementen  

Kijk naar de Sponsormogelijkheden op onze Sponsorkaart

Contact opnemen

Graag nemen wij de tijd om in een persoonlijk gesprek de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie door te nemen en nader in te vullen.

Mail ([email protected]) of bel/app naar:


Jeroen Jansen
Rens Kolkman
Jeroen Bongenaar
Jurjan Braakhekke


Wij zien u graag op de Club!

 
 
 
 

Activiteiten kalender

22-7 Nationale Sportkampen

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren