Spandersbosch Rally 24 juni 2023

't Spandersbosch Rally 2023rij je mee?

Waarom je 'm niet wil missen (en waarom zich al meerdere equipes hebben ingeschreven)

Misschien had je angstvisioenen van op topsnelheid crossen over kleine landweggetjes, zoveel mogelijk rondjes rijden op een circuit, of jezelf schraphoudend proberen kaart te lezen en de sfeer in de auto een beetje vrendschappelijk te houden. Wees gerust, dat is niet waar het om gaat bij de Spabo Rally.

Op zaterdag 24 juni bieden we de mogelijkheid om van een leuke, mooie en prettig te rijden kaartleesrit te genieten.

De startlocatie is onze sponsor Volvo Buitenweg, waar we vanaf 9 uur worden ontvangen met koffie en iets lekkers. Na de briefing zal om 10 uur het startschot worden gegeven. De equipes vertrekken met tussenpozen voor een mooie rit door het Gooi.
Het doel: letters verzamelen
Tijdens de rit verzamel je met een app de "controleletters”. Het systeem is "pijlen kortste route” gelardeerd met enkele "punten op-een-na kortste route”. De moeilijkheidsgraad is aangepast aan de klasse waarin je deelneemt - de toerklasse is gewoon prettig gemakkelijk gehouden, zodat je er ook nog wat van kunt leren.

Het zou zomaar kunnen dat we ook nog een leuke proef inbouwen, dus het komt ook aan op het gezonde verstand of goede overige skills… Voor een extra set bekers! Er is een beknopt reglement dat ook beginners prima kunnen begrijpen.

Lunch en weer door
Na het eerste deel zullen we gezamenlijk lunchen, waarna het tweede deel van de tocht begint. Tegen 16 uur zullen we op 't Spandersboch aankomen voor de borrel. Hier komen de sterke verhalen samen en zal er onder het genot van een hapje en een drankje kunnen worden nagepraat. Nadat we bekers en prijzen hebben uitgereikt staat er voor iedereen na afloop een heerlijk verzorgde BBQ klaar.

Waar voor je geld
Mocht je vragen hebben, dan staat de Sponsorcommissie voor je klaar. Houd tegelijkertijd de socials en de nieuwsbrief in de gaten voor updates. Het goede nieuws is dat we het inschrijfgeld iets hebben kunnen verlagen voor niet-zakelijke deelnemers: de kosten per equipe (2 personen + auto) zijn €150. Voor zakelijke deelnemers zijn de kosten €250. Extra passagiers inschrijven kan, dat kost €40 pp.

Voorbereiding
Wil je een indruk krijgen van wat je kunt verwachten? Kijk hier op de website of de Facebookpagina van de organisatie. Bovendien zijn er op 7 en 9 juni van 14 tot 21 uur informatiedagen met uitleg en mogelijkheid om een stukje te oefenen in de Cool Classic Club in Naarden. Inloop is vrij, maar meld je even aan in verband met de catering: [email protected]. Je krijgt als klap op de vuurpijl ook een goodiebag.
 
Schrijf je in voor de Spabo Rally via onderstaande link of QR-code, en maak kans om de eerste Rallykampioen van Spabo te worden!

Om van te genieten

·         Hartelijke ontvangst met koffie en lekkers

·         Smakelijke, goed verzorgde lunch

·         Een afsluitende netwerkborrel met BBQ!

·         Prachtige natuur

·         Een onvergetelijke dag

·         Netwerkkansen

·         Prijzen voor de best scorende equipes

 

 Schrijf je hier in of stuur een email naar [email protected]

 
 
 
 

Activiteiten kalender

22-7 Nationale Sportkampen

Alle Acitiviteiten

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren