Senioren

In memoriam Nand Boitelle

22-4-2015

In memoriam Nand Boitelle

 

Ons bereikte het bericht dat Nand Boitelle op de respectabele leeftijd van 96 jaar is overleden. Velen zullen onze Nand niet kennen, want hij kwam de laatste jaren niet veel meer op de club. Maar als hij er was, dan was hij er ook! Vol humor, levensvreugde en altijd in voor een goed verhaal. Zoon van een Friese kroegbaas, maar door zijn huwelijk met zijn vrouw omgeturnd tot Bourgondische Limburger. Velen noemden hem dan ook "Patron”.

Nand stamt nog uit de Be Fair periode, waarin zijn vrouw Yvonne en hij veel voor de vereniging deden. Onder andere verzorgden zij iedere dinsdag het in elkaar zetten van het clubblad 'De Grasmat', zodat deze op donderdag al in de huiskamer lag bij de leden. Jarenlang kweten zij zich wekelijks van deze taak.

Ook waren zij zeer trouwe aanhangers van het 1eDames- en Herenteam, waarbij voor hen de uitwedstrijden in Groningen of Venlo de gewoonste zaak van de wereld waren. Nand is ook nog jaren manager geweest van Heren 1. Eigenlijk was hij de uitvinder van de "sponsoring”, want hij regelde alles voor deze heren. Van schoenen en sticks tot een complete kledinglijn van de "Society Shop”. Hij wist alles bij elkaar te ritselen.

Zoals wij nu ook nog steeds op de club niet zonder vrijwilligers kunnen, waren Yvonne en Nand daar vanzelfsprekende voorbeelden van.

Wij denken met grote waardering aan Nand terug en zullen hem herinneren als een enthousiast, aimabel lid met een grote inzet voor de club.

Wij wensen zijn familie veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Mede namens het bestuur van 't Spandersbosch,
Maarten Somer

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren