Algemeen

Spabo app vernieuwd

16-1-2015

Vanaf heden is onze nieuwe mobiele app te downloaden. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android. Niet alleen de vormgeving is verbeterd, er zijn ook nieuwe mogelijkheden met deze app:

Teamnieuws
De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd. Favoriete teams Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de Hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Presentie
Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je er bent of niet. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden. Daarnaast is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISATeam module) zelf een team-event aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen.

Agenda-export
De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd. Pushinstellingen De push instellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum/ Instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen push berichten wilt ontvangen van de app.

Tablets
De app kon al worden gebruikt op iPads, nu is ook aan de Android tablets gedacht!

Deze update is mede gerealiseerd dankzij de input die we hebben ontvangen van de inmiddels meer dan 200(!) clubs die de app gebruiken.

Alle wijzigingen op een rij
  • aanwezigheid bijhouden van trainingen en teamevents
  • teamnieuws inclusief push-messaging
  • alle teams van alle clubs volgen en favoriet maken
  • persoonlijke agenda uitgebreid met onder meer taken
  • gebruik van een tweetal steunkleuren op basis van de website en het clublogo
  • vereenvoudigde menu-structuur
  • compleet nieuw iOS 8 design
  • compleet nieuwe Android-versie, gebruik makend van de native Android-componenten

Je kunt de nieuwe app op de gebruikelijke plekken downloaden.

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren