Van de voorzitter

Voorspoedig 2015!

4-1-2015

Op een sportief, gezond en voorspoedig 2015!

De feestdagen zijn alweer achter de rug en wij maken ons op voor een nieuw jaar, dat zoals altijd gepaard zal gaan met vreugdevolle en verdrietige momenten. Ik hoop van harte dat u hele mooie, sfeervolle en warme kerstperiode heeft gekend, in huiselijke sfeer of tijdens een sportief (en sneeuwrijk) verblijf in de Alpenlanden. Ik wens u een zeer sportief, gezond en voorspoedig 2015, waarin uw wensen in vervulling kunnen gaan en u tegenslag bespaard blijft. En laten wij hopen dat het ook voor onze vereniging een sportief succesvol en een gezellig jaar zal worden.

Vorig jaar kenden wij meerdere teams die uitstekend presteerden, zowel in de jeugd als in de senioren. Als we ons even beperken tot onze vlaggenschepen, dames 1 en heren 1, dan wisten deze de eerste seizoenshelft ieder prima af te sluiten, met voor allebei een overwinning van maar liefst 5-0. Voor onze heren betekent het dat zij weer serieus naar boven kunnen kijken. Onze dames kunnen in 2015 gaan bewijzen dat zij weer tweedeklassewaardig zijn. Lukte het in 2014 net niet om meteen terug te promoveren omdat Castricum aan het langste eind trok, nu zal het een nek-aan-nek-race met Kromhouters worden. De dames gaan in elk geval de winterstop goed benutten, met ‘De 24 uur van Spabo’. Komt u het laatste weekeinde van februari allemaal naar de club, want dan zal er 24 uur aaneengesloten hard gelopen worden door de dames! En dat allemaal om voor de club én voor henzelf geld in te zamelen. Dat moet onder meer een trainingskamp onder de Spaanse zon mogelijk maken. Onze heren hebben hun zeer succesvolle actie voor ditzelfde doel al georganiseerd, toen zij net voor de winterstop een prachtig galadiner in een vol, tot gezellig en stijlvol restaurant omgebouwd clubhuis wisten te presenteren! Dat is nou een van die dingen dat mij zo trots maakt op deze mooie eersteklas club; 'die andere club in ’t Gooi'.

Inmiddels zijn vrijwel alle jeugdteams en een enkel seniorenteam weer druk bezig om zich in de zaal te manifesteren. Het toeval wil dat de meeste teams op zaterdag 10 januari niet in de zaal hoeven te spelen, zodat er – ijs en weder dienende – op die dag weer flink op het veld gehockeyd kan worden. En niet zomaar, want dan dient zich de eerste ronde van de Wintercompetitie voor Jongste Jeugd en Junioren aan. Daarnaast zal die middag het fameuze 'ouder/kind-toernooi' weer plaatsvinden voor de Jongste Jeugd, waarbij de kinderen hun ouders zullen uitleggen hoe je nu eigenlijk een hockeywedstrijd wint. Dat wordt vast sportief gezellig, ook al omdat aansluitend om 16.30 uur de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie plaatsvindt. Daar nodig ik u namens het bestuur graag voor uit, en u heeft nu nog een argument om daar uw hockeyvrienden een heel goed 2015 toe te wensen: immers, daar wordt voor alle aanwezigen desgewenst een feestelijke en voedzame maaltijd (Hollandse kost, heb ik begrepen…) verstrekt. Dus houd die zaterdagmiddag en -avond vrij, dan zien wij elkaar op het clubhuis en klinken samen op een sportief, gezond en voorspoedig 2015!. Graag tot dan.

Met sportieve groeten,

Ton Speet
Voorzitter

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren