Algemeen

Wouter Franx Erelid!

Nieuws afbeelding 20-11-2014 Op het ALV in het najaar 'kijken we terug', zoals dat heet. Maar er werd meer gedaan dan 'terug kijken'. Er werd wel degelijk in de toekomst gekeken!
Nieuwe plannen werden uitgerold t.a.v het beheer van de bar, er ontspon zich een kleine discussie over het differentiëren van contributiebijdrage m.b.t. prestatieteams, de financiën werden onder de loep genomen en... goedgekeurd, er kwamen nieuwe bestuursleden bij, want... er namen vertrouwde gezichten afscheid. Gelukkig niet van de club want zij blijven verbonden aan 'hun' Spabo: Bart Jaartsveld (hockey-organisatie) stopte vanwege drukke werkzaamheden en wordt opgevolgd door Eveline Marseille. Stropdas af bij Bart enne... Eveline geen stropdas dus. Wouter Franx was 10 jaar lang penningmeester en toonde ons hoe je met allerlei 'potjes' eengezond financieel beleid kunt voeren :-)) ! Hij wordt opgevolgd door Roel Testroote. Bij de hockey stichting neemt Feico Elhorst afscheid als penningmeester en wordt opgevolgd door... jawel: Wouter Franx!
Een gul applaus van alle aanwezigen onderschreef het besluit van het bestuur om Wouter tot Erelid van 't Spandersbosch te maken. De verraste Wouter kreeg het 'eremetaal' opgespeld door secretaris Madelon Milhado en genoot na afloop van de vele felicitaties die -meer dan verdiend- zijn kant op kwamen!
Kortom, een volle avond, al was het alleen al vanwege de enorme opkomst! Een vol clubhuis kon na afloop klinken op een succesvol en mooi jaar voor Spabo en vol vertrouwen vooruitkijken naar de toekomst!

           

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren