Senioren

010-senioren toernooi Tempo

5-11-2014 Beste Senioren van 't Spandersbosch,

Zijn jullie nog opzoek naar een fantastisch seniorentoernooi?!?!
Na de legendarische Tempo’34 AB-toernooien in de zomers van 2012 en 2013 organiseren we dit jaar een 18+, seniorentoernooi in Rotterdam, ‘Het 010-toernooi’.
 
Dit jaar is het toernooi niet in de zomer van 2014 maar in het Pinksterweekend om alles mooi rondom de tentamens, scripties of andere belangrijke zaken heen te plannen! Dus houd 22, 23 en 24 mei alvast vrij in je agenda!
 
Ook dit jaar is er een thema:
Outer Space
 
De nadruk ligt dit jaar naast het hockeyen, net als op de AB-toernooien op toffe feesten, leuke activiteiten en kennismaken met nieuwe, (inter)nationale hockeyteams.
 
Op vrijdagmiddag zal, na het opzetten van de tenten, het toernooi feestelijk worden geopend. Op zaterdagmiddag worden er wedstrijden gespeeld. Naast de reguliere wedstrijden zijn er ook verschillende activiteiten gepland.
 
Op zaterdag kan er, na de wedstrijden, tot in de kleine uurtjes worden doorgefeest op muziek van verschillende artiesten en DJ's. Op zondag vindt, na het spelen van de laatste wedstrijden, de prijsuitreiking plaats, waarna er op het (hopelijk) zonnige terras nog wat na geborreld kan worden.
 
Op zaterdag en zondag zal er voor het ontbijt en de lunch gezorgd worden. Op zaterdagavond is er een barbecue. Naast de verzorgde maaltijden is er een snackbar aanwezig waar je tijdens het gehele toernooi diverse snacks kan kopen.
Daarbij zullen we gebruik gaan maken van consumptiemunten die in het clubhuis te kopen zijn. Hiervoor zal er een pinautomaat aanwezig zijn.
 
Om er voor te zorgen dat het toernooi zo soepel en veilig mogelijk verloopt, zijn tijdens het toernooi alle deelnemers herkenbaar aan een polsbandje en de crew aan de duidelijk herkenbare crewkleding. Overdag is er EHBO aanwezig en gedurende het hele toernooi zal de veiligheid door professionele beveiliging worden gewaarborgd.
 
Ben je ook al enthousiast geworden en wil je inschrijven of wil je meer over ons toernooi te weten komen kijk dan op onze website: www.010hockeytoernooi.nl of op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/010hockeytoernooi of stuur een mailtje naar: [email protected]
 
Graag zien we jullie terug op ons toernooi!
 
De 010-hockeytoernooi Commissie 2014
 
Schrijf je nog snel in op www.010hockeytoernooi.nl , want Vol=Vol!
En like onze pagina www.facebook.com/010hockeytoernooi
 
Met vriendelijke groet,
Jelle Damsma
RHGC Tempo '34
seniorentoernooi commissie, PR
Links:
------
[1] www.010hockeytoernooi.nl
[2] www.facebook.com/010hockeytoernooi
[3] mailto: [email protected]

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren