Algemeen

D- en C-feesten in november!

21-10-2014

Lieve D-cowboys en indianen,

Het D-feest op Spabo komt er weer aan, met dit keer als thema ‘HERRIE OP DE PRAIRIE’! Dus kom als indiaan, cowboy of als paard naar Spabo!

Het clubhuis wordt op zaterdag 15 november omgetoverd tot het Wilde Westen, waar we zullen feesten van 20:00 tot 23:00 uur. Je kunt aan de deur een kaartje van 5 euro (incl. drinken) kopen.

Dus neem je geweer, pijl en boog mee en tot de 15de


 
Lieve C-feestgangers!

Het is weer tijd voor een knallend C-feest! Het wordt langzamerhand wat kouder in Nederland en de winterstop zit er helaas alweer aan te komen, dus wij zijn al helemaal in après-ski sferen! Het thema is dan ook: ‘Strak in je Skipak’. Kruip de stoffige zolder op voor je vaders skipak, je moeders skibril, en je zusjes snowboots! Op zaterdag 22 november zal Spabo omgetoverd worden tot eenheuse après skitent waar we het dak vanaf gaan feesten van 20.30 tot 00.00uur. De entree is€5.- (incl. een consumptie).Wij begrijpen natuurlijk dat je naar dit knalfeest je beste vriendje of vriendinnetje mee wilt nemen en daarom mag ieder lid 1 intromeenemen.

 

De kaartjes kunnen zaterdag 15 november van 2 tot 5 gekocht worden op de club. Mochten er daarna nog kaarten over zijn, dankunnen deze aan de deur gekocht worden. Maar wees er snel bij want OP=OP

Auf Wiener Schnitzel en tot 22 november!

 

Liefs, 't JEC

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren