Algemeen

Bitjes happen 16 sept.

9-9-2014 BITJES HAPPEN HV 't Spandersbosch
door Orthodontie Mignon van Loenen / SPTL

Op dinsdag 16 september van 17.30-19.30 uur 2014 organiseert 'omvl' in samenwerking met SPTL een hapdag op Spabovoor alle leden. Hockeyers die nog volop aan het wisselen zijn of een beugel dragen, kunnen ook tijdens deze dag een op maat gemaakte beschermer laten vervaardigen.

Om je snel te helpen, vragen wij je om vooraf aan te melden. Mail je clubnaam, voor- en achternaam, geboortedatum en telefoonnummer door naar:
[email protected]
Lukt het niet om de hapdag te bezoeken, maak dan een afspraak bij; Orthodontie Mignon van Loenen, T 035-6210382 (normaal tarief ± € 80.00) of koop een thuispakketje op jouw club.
Actieprijs voor Spandersbosch leden van € 45,--

Beschermers zijn voorzien van naamsticker en opbergdoosje. U ontvangt bij afdruk nemen een nota, probeer te declareren bij uw zorgverzekeraar!
De bitjes zijn te verkrijgen in:
Transparant – Rood – Roze – Geel – Groen – Blauw – Paars – Wit – Goud Lichtblauw – Zwart – Zilver – Turquoise – Bordeaux rood – Neon Groen – Neon Geel – Neon Rood - Oranje

Waarom een op maat gemaakte gebitsbeschermer en géén 'boil and bite'- bitje?
Goede pasvorm; beter ademen, slikken en praten. Bitjes uit de sportwinkel moeten op een te hoge temperatuur worden verwarmd waardoor je niet een optimale pasvorm krijgt, is te heet in de mond om goed te vervormen.

Melkgebit: Ook voor deze sporters kunt u een gebitsbeschermer bestellen. Zodra uw kind gaat wisselen verliest het eerst de twee voortanden en blijft het bitje passen. Wanneer de doorgekomen blijvende voortanden groter zijn dan de melktanden moet het bitje worden aangepast of vervangen. Aanpassen is gratis!

Wisselgebit: Als uw kind in de wissel fase zit maken wij een gebitsbeschermer waarbij ruimte is uitgespaard in de beschermer voor de tanden en kiezen die als eerste gewisseld worden. Wij geven een garantie op de pasvorm van 1 seizoen, past de gebitsbeschermer binnen deze periode niet meer dan passen wij dit aan, lukt dit niet dan maken wij kosteloos een nieuwe! (belangrijk: niet op kauwen)

Beugel(s): Heeft uw kind slotjes dan vervaardigen wij een gebitsbeschermer waarbij ruimte is vrijgespaard voor het roteren van de tanden en kiezen zodat slotjes aandraaien géén probleem is.

Uitgewisseld gebit:  Voor sporters die zijn uitgewisseld vervaardigen wij gebitsbeschermers waarbij rekening wordt gehouden met een eventuele spalk. Daarnaast houden wij rekening met diepe ondersnijdingen of persoonlijke wensen.

Jouw bitje kun je afhalen op de club. Jouw club maakt bekend (website club) vanaf wanneer en waar.


SPTL-gebitsbeschermers Tandletsel, een levenslang probleem!

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren