Algemeen

In Memoriam

2-7-2014 Helaas moeten wij u mededelen dat Jacques Smoolenaars – lid van Verdienste van ’t Spandersbosch – op 26 juni 2014 is overleden.

Wij wensen zijn vrouw Marijke en zijn kinderen Bart, Suzanne, Gertjan en Peter en verdere familie heel veel sterkte en kracht toe dit verlies te verwerken.

Hieronder treft u een ' In Memoriam' aan van de hand van John Milhado, oud-voorzitter van Kameleon.

Namens het bestuur van H.V. ’t Spandersbosch

Ton Speet
Voorzitter

In Memoriam Jacques Smoolenaars

Afgelopen donderdag 26 juni is te midden van zijn familie thuis overleden oud-Kameleonlid Jacques Smoolenaars.

Jacques was in de Kameleon-tijd een gouden kracht. Vele jaren was hij de wedstrijdsecretaris senioren en deed dit toegewijd en met veel enthousiasme.
Altijd heel betrokken bij de vereniging, samen met zijn zeer actieve vrouw Marijke. Samen wisten ze in die tijd eigenlijk alles van de club.

Een verdienstelijk hockeyer in diverse teams en sommigen noemden hem wel ‘de tank’ of ‘de stofzuiger’, gezien zijn inzet en actieradius.

Zelf heb ik een aantal jaren met Jacques mogen hockeyen. Daarnaast fietste ik jarenlang als het krantje gemaakt werd op de club eerst naar Jacques en Marijke om een en ander voor te bespreken, aangezien ik de maandagavond als technische commissie en later als bestuurder actief was. Zijn goede adviezen waren altijd meer dan nuttig. Voor zijn vele bijdragen aan onze vereniging is hij geëerd met het Lidmaatschap van Verdienste.

Helaas werd hij een paar jaar geleden verrast door ziekte, waar zijn lichaam uiteindelijk niet tegen opgewassen was.
De laatste keer dat ik hem zag, zag hij er stralend uit met zijn mooie witte haar, maar hij en wij begrepen dat het hard achteruit ging.

Helaas....

Ik wens Marijke, Suzanne en Peter die bij ons spelen en de rest van de familie heel veel sterkte en wij zullen nog vaak aan de mooie tijden samen terugdenken.

John Milhado

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren