Super Sunday met veel winst

Nieuws afbeelding 21-3-2022

Er was er een aardige opkomst op de tribune voor de eerste Super Sunday van dit jaar, in dikke winterjassen en wanten. Het publiek kwam niet voor niets, want er was genoeg te beleven.

Hockeyclinic

De wedstrijd van Heren 1 was weer een bijzonder spektakelstuk. Na de eerste helft – door tegenstander Haarlem ‘de clinic’ genoemd – stonden ze al met 5-0 voor. In de tweede helft kwam Haarlem enigszins terug, met 7-3 als einduitslag. De openingstreffer van Victor kwam een beetje vroeg voor het publiek, dat nog nauwelijks gesettled was met drankjes en popcorn. De keiharde backhand van Daan was goed voor 3 goals, en een tip-in in de lucht was de kers op de taart. Joppe zat er ook lekker in. Hij schijnbewoog het hele veld over en prikte de 5-0 erin. Onder het motto "wat is er mis met de directe corner” kon Sander ook nog een doelpuntje meepikken.

'Niets te verliezen'

Het beloofde een spannende wedstrijd voor Dames 1 te worden tegen de nummer drie van de huidige ranglijst. Met in het achterhoofd de winst op Reigers (tweede) was de mindset: we kunnen het, we hebben niets te verliezen. Het eerste kwart was er een van hoog tempo, mooie aanvalscombinaties en een fijne combinatie over rechts: 1-0! Aan het einde van het tweede kwart kreeg Castricum een serie strafcorners, waarvan de 6de er uiteindelijk in ging via een lelijke klutsbal. Toch duurde het nog tot ver in het derde kwart voordat Castricum weer een strafcorner kreeg, die via een mooie variant direct raak was. De Spabo-dames hebben zich kranig geweerd, bleven goed samenwerken en gingen voor elkaar door het vuur. Helaas kwam de 1-3 op het scoreboard wederom door een strafcorner. Mooie en boeiende pot, maar de tegenstander was net een maatje te groot. De instelling en het spel geven vertrouwen - op naar Soest uit volgende week!

Heren veteranen maken het weekend helemaal af

Deze week willen we ook onze heren veteranenteams niet ongenoemd laten, die allemaal – en veelal met grote cijfers - wonnen: Veteranen A 7-1, Veteranen B 6-0, Veteranen C 1-2, Veteranen L1 4-1 en Veteranen VL2 2-3.