Algemeen

Zaterdag Trim.....Leuk & Gezellig!

Nieuws afbeelding 3-9-2020

De jaren zijn aan ons niet af te lezen. Onze buiken zijn net zo strak als vroeger, zo niet dan houden we ze in. Onze knieën , ach onze knieën, natuurlijk ze dragen ons al jaren, maar op zaterdagochtend bij het klimmen van de zon, als de nevels dansen boven het hockeyveld, als de boskabouters hun terrein aan ons prijsgeven, dan komen ze soepel in beweging en scharnieren ze de passen die we al van kinds af aan hebben geleerd. Wij zijn de trimhockeyers van Spandersbosch. Het hockey nog lang niet zat en iedere zaterdagochtend weer genieten we van het edele spel. En dat niet alleen. Ook van elkaars gezelschap. Er is in de loop van de jaren een hechte band ontstaan tussen de trimhockeyers. Dat komt omdat we niet moeten, maar willen. Dat betekent ook dat er echt niemand is die je boos aankijkt als je een keer niet kan. Wij koesteren onze vrijheid.

Deze bijzondere groep van zaterdagtrimmers zoekt naar sport- en geestverwanten. Er zijn enkelen van ons verhuisd naar elders en dat betekent dat we ruimte hebben voor nieuwe aanwas.

Ik zou zeggen : meld je aan en geniet samen met ons van de opkomende zaterdagzon, de training en het spel. Wij doen het al vele jaren en kunnen niet wachten op het moment dat jij je meldt. Je wordt gezocht. Weet dat je welkom bent. We trimmen van 8:15 – 9:15 uur. 

 

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren