Algemeen

Spabo kerngezond en vol plannen

Nieuws afbeelding 26-11-2019

Financieel kerngezond, ledental hartstikke stabiel en doelstellingen van 'driejarenplan 2016' gerealiseerd; clubhuis gerenoveerd, organisatie en financiën verder geprofessionaliseerd en het miniveld is er ook. Qua grootte de 13e club van Midden-Nederland, qua prestaties 12e. Ook volgens plan, zelfs één plekje hoger. 

De Algemene Ledenvergadering bood maandagavond een prettige en onbezorgde blik op onze club. De komende maanden werken we - samen met jullie - verder aan de ambitie voor de volgende jaren.

En er was meer; de plannen voor vervanging van veld 3 zijn iets gewijzigd t.o.v. het oorspronkelijke investeringsplan. Het streven is veld 3 al komende zomer te vervangen door een waterveld. Bovendien gaan we verduurzamen door komende maanden de verlichting op alle velden te vervangen door LED-verlichting. Dat gebeurt wellicht al in de winterstop.

Tevens was er een bloemetje voor Peter Bouwmans, onze accommodatiebeheerder die zijn laatste ALV bijwoonde. Hij vertrekt in mei 2020 na 15 jaar trouwe dienst bij onze club.

't Spandersbosch Jubileum

 

 

Hoofdsponsors

 

Met dank aan onze sponsoren