Algemeen

'Winter'kampioen MD2

2-12-2016
Woensdagavond (30/11) was het zover: de belangrijke inhaalwedstrijd HMHC MD2 tegen Spabo MD2 stond op het programma. Deze wedstrijd ging om het fel begeerde bovenste plekje in poule B, tweede klasse.
Dat beide teams graag wilde winnen bleek wel vanaf de eerste minuut. Super spannend was het direct vanaf de start. Door goed verzorgd hockey was Spabo de eerste helft de bovenliggende partij! Spabo scoorde vlak voor rust de 0-1. Hilversumsche gaf zich niet zomaar gewonnen en begon de tweede helft goed. De partij was redelijk in balans. Beide teams gingen tot het uiterste, maar door samen hard te werken wist Spabo te voorkomen dat HMHC kon scoren. De wedstrijd werd dus met 0-1 door MD2 gewonnen en daarmee wonnen ze dus ook de poule! Terecht, als je het de coaches en de trouwe supporters vraagt!
4 keer gewonnen, 1 keer gelijk, 10 goals voor en slechts 1 tegen! Dat zijn mooie cijfers! Bovenal zit er vooral veel sportiviteit, gezelligheid en hockeyplezier in dit elftal!! Dank ook aan de inval meiden van MD4!