Algemeen

Heren 1 pakt promotie naar de 1e klasse

Nieuws afbeelding 16-5-2022

Het werd coach Thom allemaal een beetje teveel zondag: het heerlijke zonnetje, de volle tribune, de DJ aan het veld… kortom, de geweldige ambiance. En natuurlijk de 4-0 winst op Abcoude, de nummer 2 in de poule. Met deze overwinning staat ons Heren 1 volgend seizoen verdiend in de 1eklasse, lang verwacht na twee Coronajaren zonder promotiemogelijkheid.

Abcoude begon sterk, maar ’t Spandersbosch kon in het tweede kwart de wedstrijd naar zich toetrekken door twee doelpunten van Daan (let op de backhandslag) en nog eentje in het derde kwart. Boris maakt het kwartet compleet op een assist van Bas.

De pizza op de tribune en de traditionele, door Dakrenovatieholland gesponsorde zalm maakten de feestvreugde compleet, en zorgden voor complimenten van de tegenstander voor de goede zorgen. Er werd tot in de late uurtjes gefeest, met een after party in Hilversum.

Hoe nu verder? Met nog drie wedstrijden te gaan staan we 8 punten los van Abcoude. We kunnen nog niet achterover leunen, want het volgende doel is natuurlijk het kampioenschap.